zondag 27 februari 2011

Nog 3 dagen ...




                                                     








Afgelopen week is de dierenarts geweest. De pups zijn ge-ent en gechipt. Ze waren heel stoer, soms een klein piepje, maar daarna weer spelen en dollen met elkaar. Er is veel bezoek geweest, van alles wat, grote kinderen, kleine kinderen, volwassenen en iedereen is altijd weer zo onder de indruk van die lieve kleine bruine oogjes en dat zachte huidje. En ze ruiken ook zoooo lekker! Al regende het pijpenstelen en was het ijskoud buiten, toch zijn de pups iedere dag even buiten geweest. In een grote ren met allemaal speeltjes. Ze grauwen en bijten naar elkaar en even later liggen ze weer gezellig tegen elkaar aan te slapen.  Ze eten als wolven en we zien ze per dag groter, dikker en sterker worden.
Morgenochtend (maandag 28/2) de puppytest, er wordt gekeken naar de beste combinatie pup en pleeggezin waar ze a.s. woensdag 2 maart naar toe zullen gaan.
Dan begint hun opleiding bij het puppypleeggezin dat door het KNGF is uitgekozen. Bij het KNGF in Amstelveen komen we allemaal bij elkaar en daar worden de pups aan de gezinnen uitgedeeld. Blijdschap bij de puppypleeggezinnen, ze krijgen een pup in huis! En tranen bij ons, omdat wij afscheid moeten nemen van onze kleine vriendjes en vriendinnetjes met hun bruine kraaloogjes. Wat zullen we ze missen.
Deze laatste week was weer zo intens genieten met elkaar. Nog 3 dagen en dan is het stil in huis......



Geen opmerkingen:

Een reactie posten